WWOOF Sverige live Webinarier

okt 24, 2022

WWOOF live Webinar

Att ha webinarier är något relativt nytt för oss i WWOOF som vi hoppas skall uppskattas av både Gårdsvärdar och WWOOFare. Möjligtvis är det ett post-pandemi-fenomen att vilja ses som komplement till att maila inför ett WWOOF utbyte även om vi befinner oss i olika länder och städer. Tanken är att vi erbjuder en eller två tillfällen i veckan då ni kan anmäla er till ett webinar via Google Meet eller Zoom. Använd Calendly länken under webinar för att boka in dig kostnadsfritt. Du behöver inte vara medlem i WWOOF för att kunna delta. 

Vi kommer försöka se till så att webinarierna bär på något nytt varje gång. Förutom att ni kan ställa era unika frågor tänker jag att vi t ex kan bjuda in en WWOOF koordinator från ett annat land som kan berätta vad som är aktuellt hos dem just nu. Jag delar förmodligen min skärm och kör en kort presentation sen avslutar vi med en liten frågestund. Om det är med både gårdsvärdar och wwoofare kan vi även låta er connecta så att ni kan ses efter webinaret. Tanken är att begränsa webinarierna till ca 30 min per tillfälle. 

 Jag som håller i webinarierna för Sverige heter Jandi Hallin och bor i Sverige, jag började som WWOOFare 2004 och har sedan dess drivit den ideella föreningen WWOOF Sverige både som volontär och senare som fast anställd. Jag har varit WWOOFare mestadels i Europa, Italien, Norge, Frankrike, Portugal men även i USA, Afrika; Sierra Leone, Asien; Syd Korea, Sri Lanka och Indien med fler. Jag svarar gärna på frågor och kan berätta om mina personliga erfarenheter från mina år som WWOOFare men om ni har specifika frågor angående ett visst land finns det lokala koorinatorer för respektive land som har mer detaljerade svar.

Hoppas vi ses på ett Live seminarie!

Jandi

Koordinator
WWOOF Sverige

Federico från Senigallia, Italien – WWOOFare i Sverige 2022

Federico från Senigallia, Italien – WWOOFare i Sverige 2022

A news clip from his home town https://youtu.be/2g5nJQQaess Federico Fringuelli 26 år gammal från Senigallia, Italiens östkust. Ja, Senigallia som först drabbades av en katastrofal översvämning i slutet av oktober 2022 och sedan helt plötsligt av en jordbävning....

Konferens i Danmark

Mellan den 6:e och 9:e oktober 2022 åkte Jandi från WWOOF Sverige till Danmark för att delta i det europeiska WWOOF-koordinatormötet. Vi var ett 30 tal person som representerade olika länder i Europa: Frankrike, Tyskland, Ungern, Italien, Portugal, Spanien, Sverige,...