Effektiva förfrågningar för en lyckad gårdsvärdskommunikation!

feb 15, 2024


Vi strävar efter att värdesätta varje förfrågan och bevara en hög kvalitet i kommunikationen med våra användare. Om jag, som WWOOFare, skulle skicka förfrågningar till 20 gårdsvärdar samtidigt genom att helt enkelt kopiera och klistra in en förutbestämd fråga, skulle jag potentiellt få många svar från gårdsvärdar. Trots detta skulle jag bara välja att besöka en av dem. I detta scenario har 19 personer engagerats i en förfrågan som inte resulterar i något besök. Detta skapar en viss inflation när det gäller förfrågningarna och resulterar ibland i en frustration samtidigt som värdet på förfrågningarna minskar. I det långa loppet kan detta leda till att nästa WWOOFare som skickar en förfrågan antingen inte får svar eller måste vänta längre. Vi ber er därmed att kolla lite extra i gårdsvärdslistan innan ni skickar er förfrågan så ni är säkra på att det skulle kunna funka.

Tips

1. Kolla Gårdsvärdens kalender om dom är fullbokade.
2. Använd filtren i gårdsvärdslistan för att hitta de gårdarna med specifika egenskaper.
3. Läs Gårdsvärdens presentation noggrant och skriv en personlig förfrågan till varje gård du hör av dig till.
4. Se i deras profil hur lång tid det brukar ta för dem att svara. Då slipper du bli rastlös.

Federico från Senigallia, Italien – WWOOFare i Sverige 2022

Federico från Senigallia, Italien – WWOOFare i Sverige 2022

A news clip from his home town https://youtu.be/2g5nJQQaess Federico Fringuelli 26 år gammal från Senigallia, Italiens östkust. Ja, Senigallia som först drabbades av en katastrofal översvämning i slutet av oktober 2022 och sedan helt plötsligt av en jordbävning....

Konferens i Danmark

Mellan den 6:e och 9:e oktober 2022 åkte Jandi från WWOOF Sverige till Danmark för att delta i det europeiska WWOOF-koordinatormötet. Vi var ett 30 tal person som representerade olika länder i Europa: Frankrike, Tyskland, Ungern, Italien, Portugal, Spanien, Sverige,...

WWOOF Sverige live Webinarier

WWOOF Sverige live Webinarier

WWOOF live WebinarAtt ha webinarier är något relativt nytt för oss i WWOOF som vi hoppas skall uppskattas av både Gårdsvärdar och WWOOFare. Möjligtvis är det ett post-pandemi-fenomen att vilja ses som komplement till att maila inför ett WWOOF utbyte även om vi...