Vid nödfall

Vanligtvis är våra medlemmar oberoende och vi kommunicerar främst via webbplatsens e-postmeddelandesystem. Om du som WWOOF Sverige-medlem råkar ut för en nödsituation ska du givetvis först och främst ringa nödnumret 112 som går till SOS Polis, Ambulans och Brandförsvar mm. Att det finns vårdscentraler och att t ex ha ett EHIC (European health insurance card) med sig i ryggsäcken att visa upp vid ett besök till vårdcentralen kan vara väldigt hjälpsamt.

Om du är i en nödsituation som är mer av en ”WWOOFig -karaktär” och som inte kan lösas mellan WWOOFare eller gårdsvärden så har du möjlighet att ringa detta mobilnummer 0046702891021 så hjälper vi gärna till i den mån vi kan. Vi har löst en hel del tokigheter som varit svåra att förutse innan det inträffade.

Till föräldrar som skickat iväg sina ”unga vuxna barn” ut i världen för första gången och undrar om de kommit fram till gården kan vi informera att oftast är ditt barn så uppslukad av allt nytt så dom glömmer att ringa hem eller så har dom ofta inte så bra täckning på gården så det kanske är därför de inte svarar.